Aanvraag proefles

Via dit formulier kun jij een proefles van 90 minuten aanvragen bij Autorijschool Boogert voor slechts € 30,00. Indien jij je na de proefles inschrijft voor een lespakket, dan geldt de proefles als eerste les en dan zal je betaling in mindering worden gebracht op de pakketprijs.
Nadat jij de met een * gemerkte vragen hebt ingevuld en het formulier hebt verzonden, neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen. Alvast bedankt voor jouw interesse en hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,

Peter Boogert, rijschoolhouder

Door het invullen van onderstaand formulier verschaf jij informatie aan Autorijschool Boogert over je persoonsgegevens zoals naam, geboortedatum, adres etc.. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), welke per 25 mei 2018 in werking is getreden, dient elke ondernemer op zijn website een privacyverklaring op te nemen, waarin is aangegeven hoe wordt omgegaan met de privacy van betrokkenen en hoe de privacy wordt bewaakt. Je treft de verklaring van Autorijschool Boogert hier aan.


  

- RUIM 28 JAAR ERVARING, MEER DAN 1250 GESLAAGDEN;
- VASTE RIJ-INSTRUCTEUR EN VASTE AUTO;
- HOOG SLAGINGSPERCENTAGE, GEMIDDELD SLAAGT 60% IN EEN KEER;
- WRM BEVOEGD TOT 21 APRIL 2019 (WET RIJONDERRICHT MOTORRIJTUIGEN);
- GECERTIFICEERD IN LESGEVEN AAN MENSEN MET FAALANGST, AUTISME OF ADHD.