Contactformulier

Wil je weten wat Autorijschool Boogert voor jou kan betekenen, dan kun je contact met ons opnemen middels het onderstaande contactformulier. Alle met een * gemerkte vragen zijn verplicht. Wij geven je graag antwoord op al je vragen en wensen. Laat in je bericht even weten of je bij voorkeur wordt teruggebeld of dat je liever een reactie via de e-mail ontvangt.

Je kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen of via de Whatsapp.

Onderaan de pagina tref je onze bedrijfsgegevens aan. We staan je altijd graag te woord. Alvast bedankt voor jouw interesse en hopelijk tot gauw!

Met vriendelijke groet,


Peter Boogert, rijschoolhouder

Door het invullen van onderstaand formulier verschaf jij informatie aan Autorijschool Boogert over je persoonsgegevens zoals naam, telefoonnummer of e-mailadres. Op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), welke per 25 mei 2018 in werking is getreden, dient elke ondernemer op zijn website een privacyverklaring op te nemen, waarin is aangegeven hoe wordt omgegaan met de privacy van betrokkenen en hoe de privacy wordt bewaakt. Je treft de verklaring van Autorijschool Boogert hier aan.


  

Peter Boogert, rijschoolhouder
Rijnstraat 108, 2953 CT Alblasserdam
telefoon: 06 513 618 70
e-mail: peter@autorijschoolboogert.nl
iban no.: NL73INGB0001641983
kvk no.: 24180564
rijschool no.: 3761U3